Beneficiaza acum de un audit seo gratuit pentru site-ul tau! AUDIT SEO GRATUIT

AGENTIE MARKETING ONLINE

Agentiile de Marketing Online au parcurs un drum foarte lung intr-un timp extrem de scurt. Istoria agentiilor digitale se leaga practic de aparitia internetului si apoi de cea a retelelor sociale.

Agentia Digital Metrics este un reper al serviciilor digitale si de marketing online din Romania. Co-fondatorii agentiei au fost in bransa inca de la aparitia si dezvoltarea internetului in Romania, contribuind la dezvoltarea acestuia la nivel national.

Prin stabilirea unor standarde inalte am reusit sa sa ajungem astazi cea mai vizibila agentie pe Google, mai exact pe tot ce inseamna cautarile organice. Aceleasi obiective indraznete ne propunem pentru fiecare client care alege sa parcurga alaturi de noi aceasta incredibila aventura numita: MARKETING ONLINE.

In prezent, marketingul online reprezinta una dintre solutiile eficiente la care se poate apela pentru a asigura reusita in afaceri. Fara un plan de promovare bine pus la punct, o afacere nu poate evolua. Datorita progreselor tehnologice actuale, promovarea afacerii in mediul online a devenit un mijloc sigur prin care se poate imbunatati vizibilitatea unui brand in fata publicului tinta si totodata, dezvoltarea notorietatii in domeniul de activitate in care se activeaza.

Suntem constienti de volumul impresionant de informatii la care avem acces oricand datorita internetului. Din fericire, datorita evolutiei digitale, motoarele de cautare au inregistrat progrese, furnizand utilizatorului o cale sigura privind directia catre continutul vizat.

Marketingul online presupune un plan de actiune bazat pe idei inovative, obiective smart si implicit strategii care sa vizeze obtinerea performantei si succesul unei afaceri. Din acest motiv, avem in vedere ca agentie de marketing online sa oferim servicii de calitate, care sa va asigure o evolutie a brandului in mediul online si rezultate in ceea ce priveste cresterea vanzarilor si a segmentului de clienti.

Ai nevoie de SERVCII DE MARKETING ONLINE de TOP?

AGENTIE DE MARKETING ONLINE CU SERVICII INTEGRATE (FULL SERVICE)

OPTIMIZARE SEO

OPTIMIZARE SEO

Atat teoria cat si practica dovedesc ca optimizarea seo este canalul de marketing online cel mai eficient. Agentia noastra acorda o atentie deosebita acestui canal de marketing, aflandu-se dupa cum aratam mai sus, in topul agentiilor din Romania ca vizibilitate organica pe Google.

Astazi, competitia este unul dintre aspectele cheie, ce trebuie luate in calcul atunci cand vorbim de procesul de optimizare SEO si marketingul online ca ansamblu. Adaptarea la noutatile privind promovarea in mediul online este o conditie de baza pe o piata competitionala. Practic, SEO poate oferi un avantaj competitional daca este gandit si implementat eficient.

Procesul optimizarii SEO este unul complex, dar care ofera rezultate de durata. Odata indeplinite obiectivele privind imbunatatirea vizibilitatii site-ului in mediul online este necesara mentinerea si dezvoltarea continua a pozitiei brandului pe piata in care activeaza. Daca site-ul ajunge in topul rezultatelor in motoarele de cautare, va exista o imbunatatire privind traficul pe site si implicit, o crestere a numarului de clienti.

Din acest motiv, unul dintre obiectivele noastre este sa ne adaptam cerintelor clientilor nostrii, oferind cele mai bune solutii privind imbunatatirea business-ului la cele mai inalte standarde.

CAMPANII DE PPC / ADWORDS

CAMPANII DE PPC / ADWORDS

Campaniile online de PPC au marele avantaj de a aduce un plus de vizibilitate si vanzari inca din primele zile ale lansarii unui website.

Cu o experienta bogata in acest tip de campanii platite, agentia noastra poate oferi un boost important afacerii dumneavoastra inca din primele zile de existenta. O campanie PPC are ca fundament un proces logic si bine structurat, cuvinte cheie relevante si o idee creativa, lucru ce confera autenticitate acestei campanii.

Cuvintele cheie reprezinta esenta fiecarei campanii PPC si daca sunt implementate corect, acestea ofera rezultate inca de la inceput. Cu un plan strategic in care obiectivele sunt bine definite, in mod categoric acesta va genera performantele superioare asteptate.

CAMPANII DE SOCIAL MEDIA

CAMPANII DE SOCIAL MEDIA

O campanie intregrata de marketing online nu ar fi completa fara prezenta in cele mai cunoscute retele sociale: Facebook, Instagram, Pinterest, TIK-TOK. Creativitatea, indrazneala, dar mai ales intelegerea fiecarei retele sunt atu-urile agentiei noastre.

Prezenta unui business in Social Media este o cerinta importanta, iar maniera in care se comunica cu potentialii clienti atesta profesionalismul firmei. Campaniile de Social Media au devenit o modalitate eficienta prin care o companie poate atrage un numar mai mare de clienti. Cu ajutorul retelelor sociale, publicul descopera business-ul si analizeaza ideea afacerii si valorile promovate.

Pentru a realiza campanii Social Media de succes, avem in vedere un plan de actiune in care creativitatea joaca un rol important. Prin intermediul ei, vom construi o strategie care sa ofere un avantaj competitiv pe piata in care se activeaza.

In prezent, inovatia este elementul cheie de diferentiere in orice domeniu de activitate si poate fi integrata in orice campanie de Social Media. Din acest motiv, ne concentram atentia spre a implementa cat mai eficient actiunile propuse cu ajutorul retelelor sociale in vederea garantarii succesului afacerii dumneavoastra.

In mod clar, o campanie Social Media reusita va contribui semnificativ la cresterea notorietatii in mediul online si totodata, la consolidarea unei legaturi mult mai stranse cu publicul vizat.

Cauti o AGENTIE DE MARKETING ONLINE care sa-ti inteleaga perfect business-ul?

EMAIL MARKETING

Implementat corect si eficient, email marketing-ul poate avea rezultate extraordinare. Cine a acceptat deja sa primeasca email-uri de la brandul tau are sanse mari sa devina un client fidel. Agentia noastra a inteles ca email marketingul este astazi o forma suprema de loializare.

Utilizarea acestei metode contribuie semnificativ la cresterea traficului pe site si la inregistarea de noi comenzi. Dar, este important sa avem in vedere o segmentare eficienta pentru ca aceste mesaje sa atinga obiectivele stabilite.

Email Marketing impreuna cu un continut relevant si de calitate poate sa asigure performanta dorita. Mai exact, prin intermediul acestui continut se atrage potentiali clienti. Publicul va fi mereu interesat sa cunoasca informatii noi, educative, care sa le imbunatateasca cunostintele despre anumite produse sau servicii.

Datorita accesului gratuit la aceste informatii valoroase, vom utiliza aceasta metoda pentru a le transmite publicului vizat mesaje educative despre utilitatea produselor/serviciilor comercializate de firma ta.

WEB DESIGN & WEB DEVELOPMENT

De la logo si crearea identitatii vizuale pana la implementarea celor mai noi functionalitati pentru site-ul sau magazinul tau online, Digital Metrics iti poate crea business-ul tau online de la 0. Un website sigur, functional, usor de administrat, cu un design optimizat UX poate insemna 50% din succesul online.

Este important de mentionat faptul ca un site ce prezinta un design functional si prietenos ce furnizeaza vizitatorilor un continut autentic si de calitate reprezinta o buna investitie pentru orice business. Trebuie sa stii ca web design-ul poate comunica vizitatorilor despre afacerea ta si implicit valorile pe care doresti sa le promovezi.

Web design-ul are o contributie semnificativa in procesul de optimizare SEO a unui site, fiind primordiala in strategia de marketing a oricarui brand.

MARKETING ONLINE YOUTUBE ADS

Platforma YOUTUBE este un canal cu un potential de marketing imens dar inca neexploatat / neexplorat in Romania. Agentia Digital Metrics a inteles ca daca 7 milioane de romani intra frecvent pe youtube si exista peste 1 milion de canale romanesti, acest canal nu poate ignorat.

Promovarea prin intermediul acestui canal implica foarte multe oportunitati de imbunatatire a business-ului (de la constientizarea utilizatorilor privind brandul nou aparut pana la aparitia unor segmente noi de clienti) si din acest motiv ne concentram atentia si asupra acestei platforme de promovare video. Aceasta metoda ajuta la dobandirea unor rezultate de durata si stabilizeaza mult mai eficient strategia de marketing.

Ai nevoie de SERVCII DE MARKETING ONLINE de TOP?

CAMPANII DE DISPLAY MARKETING

CAMPANII DE DISPLAY MARKETING

Campaniile online de display sunt perfecte pentru cresterea notorietatii brandului sau pentru lansarea de noi produse sau servicii. Fie ca derulam aceste campanii direct din reteaua Google sau contractam campanii directe cu cei mai importanti publisheri din Romania, brandul tau va creste cu noi.

Utilizarea acestor campanii ajuta la cresterea traficului pe site si totodata, contribuie la atragerea unor noi segmente de clienti. De asemenea, ofera un nivel ridicat de flexibilitate in ceea ce priveste maniera de derulare a campaniei.

CONTENT MARKETING

CONTENT MARKETING

Continutul este "rege". Pe cat de greu este sa creezi continut de calitate, pe atat de mari sunt satisfactiile atunci cand reusesti. Te ajutam sa creezi nu numai acel continut care se cauta si care conteaza, ci te ajutam sa ajunga si acolo unde trebuie - la potentialii tai clienti.

Este important de mentionat faptul ca la baza unui plan strategic eficient privind marketingul online se regaseste un continut de calitate pentru audienta vizata.

Pentru a crea acest continut este esentiala cunoasterea intereselor pe care le are publicul tinta. Consumatorii vor avea acces oriunde si oricand la continutul oferit, iar acest lucru va contribui la o schimbare privind comportamentul de consum al publicului tinta.

Cu ajutorul unui continut relevant le transmiti potentialilor clienti despre brandul tau, utilitatea produselor/serviciilor pe care le oferi si valorile pe care le promovezi. De aceea, echipa Digital Metrics vine in sprijinul tau prin conceperea unui continut creativ, autentic si educativ, care sa te diferentieze pe piata in care activezi.

Avand un continut de calitate, se va genera automat o crestere a notorietatii afacerii in online si vei transmite viitorilor tai clienti informatii utile privind obiectul tau de activitate.

MARKETING ONLINE AFILIAT

MARKETING ONLINE AFILIAT

Acest canal de marketing reprezinta unul dintre cele mai interesante metode de a face vanzari sau a genera lead-uri in mediul online. Practic, site-uri care deja genereaza trafic, contra unui comision/actiune, iti pot genera vanzari inca din prima zi. Digital Metrics iti poate arata exact ce implica aceasta metoda.

Prin intermediul acestui canal de marketing, iti poti creste substantial vanzarile si vei crea o comunitate care sa iti sprijine brandul in mediul online. Cu alte cuvinte, este o modalitate eficienta de promovare, fiind focusata doar pe obtinerea performantei.

INTREBARI FRECVENTE

Ce servicii de marketing online oferiti?

Fiind o agentie de marketing full service, oferim toata gama de servicii de marketing online. De la dezvoltare de website-uri, optimizare SEO si campanii de PPC, campanii de Social Media si YOUTUBE ADS pana la Content Marketing, Marketing Afiliat, Email Marketing si Campanii de Display.
Ne concentram atentia asupra modului in care realizam activitatea de marketing, iar focusul nostru este orientat spre obtinerea rezultatelor MASURABILE. Serviciile de marketing online pe care le acordam au un singur scop, si anume: SUCCESUL AFACERII TALE.

Cum stabiliti pretul serviciilor de marketing online?

Preturile campaniilor se stabilesc in functie de mai multe criterii. Se iau in calcul obiectivele indicate de client, concurenta din domeniul respectiv, stadiul in care se afla site-ul si bineinteles, volumul de servicii de marketing online contractate.
Este esentiala si cunoasterea business-ului dumneavoastra pentru a intelege exact mecanismul de functionare a activitatii. In functie de complexitatea proiectului si de criteriile mentionate mai sus, vom stabili un pret pentru serviciile de marketing online oferite. Dar, va garantam ca veti beneficia de preturi corecte in ceea ce priveste serviciile oferite.

Cum masurati rezultatele campaniilor pe care le oferiti?

In functie de tipul de campanie pe care il desfasuram exista mai multe tipuri de indicatori pe care ii urmarim: vizibilitate organica pe Google pentru SEO, like-uri, reach si engagement in social media, costuri per click la Adwords, rata de deschidere pentru Email Marketing si cel mai important RATA DE CONVERSIE.
Rata de conversie reprezinta un indicator esential ce are in vedere masurarea reusitei unei campanii realizate in online. Daca acest indicator prezinta o valoare ridicata, acest lucru inseamna ca strategiile si actiunile propuse contribuie semnificativ la obtinerea unor performante privind dezvoltarea brandului tau.

Cum va diferentiati fata de concurenta?

Respectul fata de client si fata de business-ul acestuia este cel mai important. Toti clientii sunt la fel de importanti pentru noi, indiferent de bugetele pe care aloca campaniilor. Suntem convinsi ca succesul acestor campanii pe care le desfasuram inseamna si succesul nostru ca agentie.
Avem toate resursele necesare pentru a va oferi cele mai bune solutii privind serviciile de marketing online. Vom contribui la dezvoltarea unui brand puternic pe piata in care activati, in care se vor remarca valorile pe care doriti sa le promovati publicului tinta.
Cu o experienta considerabila in acest domeniu si cunostinte tehnice avansate, echipa Digital Metrics va va oferi cele mai eficiente solutii pentru succesul firmei dumneavoastra.

Exista un consultant dedicat campaniei de marketing online?

Da, pentru fiecare campanie pe care o desfasuram exista o persoana dedicata. De la strategie pana la implementare si urmarirea rezultatelor, un consultant de marketing online cu experienta va fi tot timpul conectat la campania dumneavoastra.
Acesta va urmari evolutia privind imbunatatirea site-ului si va comunica cu dumneavoastra despre progresul inregistrat si actiunile realizate in vederea atingerii obiectivelor stabilite la inceput.

Exista un raport lunar al campaniilor de marketing online?

Bineinteles, la sfarsitul lunii fiecare client primeste un raport complet cu activitatile desfasurate, cat si cu rezultatele obtinute. Practic, cu ajutorul acestor rapoarte lunare, se aduce la cunostinta clientului despre progresul inregistrat in urma derularii campaniilor de marketing online.
In functie de acest raport se discuta si se stabilesc actiunile ce urmeaza a fi implementate in lunile urmatoare.

solicita oferta

Solicita o oferta de servicii SEO