Beneficiaza acum de un audit seo gratuit pentru site-ul tau! AUDIT SEO GRATUIT

AGENTIE MARKETING ONLINE

Agentiile de Marketing Online au parcurs un drum foarte lung intr-un timp extrem de scurt. Istoria agentiilor digitale se leaga practic de aparitia internetului si apoi de cea a retelelor sociale.

Agentia Digital Metrics este un reper al serviciilor digitale si de marketing online din Romania. Co-fondatorii agentiei au fost in bransa inca de la aparitia si dezvoltarea internetului in Romania, punand umarul la raspandirea acestuia la nivel national.

Prin stabilirea unor standarde inalte am reusit sa sa ajungem astazi cea mai vizibila agentie pe Google, mai exact pe tot ce inseamna cautarile organice. Aceleasi obiective indraznete ne propunem pentru fiecare client care alege sa parcurga alaturi de noi aceasta incredibila aventura numita: MARKETING ONLINE.

AGENTIE DE MARKETING ONLINE CU SERVICII INTEGRATE (FULL SERVICE)

OPTIMIZARE SEO

OPTIMIZARE SEO

Atat teoria cat si practica dovedesc ca optimizarea seo este canalul de marketing online cel mai eficient. Agentia noastra acorda o atentie deosebita acestui canal de marketing, aflandu-se dupa cum aratam mai sus, in topul agentiillor din Romania ca vizibilitate organica pe Google.

CAMPANII DE PPC / ADWORDS

CAMPANII DE PPC / ADWORDS

Campaniile online de PPC au marele avantaj de a aduce un plus de vizibilitate si vanzari inca din primele zile ale lansarii unui website. Cu o experienta bogata in acest tip de campanii platite, agentia noastra poate oferi un boost important afacerii dumneavoastra inca din primele zile de existenta.

CAMPANII DE SOCIAL MEDIA

CAMPANII DE SOCIAL MEDIA

O campanie intregrata de marketing online nu ar fi completa fara prezenta in cele mai cunoscute retele sociale: Facebook, Instagram, Pinterest, TIK-TOK sau cine stie ce va mai aparea J. Creativitatea, indrazneala dar mai ales intelegerea fiecarei retele sunt atu-urile agentiei noastre.

Cauti o AGENTIE DE MARKETING ONLINE care sa-ti inteleaga perfect business-ul?

EMAIL MARKETING

Implementat corect, email marketing-ul poate avea rezultate extraordinare. Cine a acceptat deja sa primeasca email-uri de la tine are sanse mari sa devina un client fidel. Agentia noastra a inteles ca email marketingul este astazi o forma suprema de loializare.

WEB DESIGN & WEB DEVELOPMENT

De la logo si crearea identitatii vizuale pana la implementarea celor mai noi functionalitati pentru site-ul sau magazinul tau online, Digital Metrics iti poate creea business-ul tau online de la 0. Un website sigur, functional, usor de administrat, cu un design optimizat UX poate insemna 50% din succesul online.

MARKETING ONLINE YOUTUBE ADS

Platforma YOUTUBE este un canal cu un potential de marketing imens dar inca neexploatat / neexplorat in Romania. Agentia Digital Metrics a inteles ca daca 7 milioane de romani intra frecvent pe youtube si exista peste 1 milion de canale romanesti, acest canal nu poate ignorat.

Ai nevoie de SERVCII DE MARKETING ONLINE de TOP?

CAMPANII DE DISPLAY MARKETING

CAMPANII DE DISPLAY MARKETING

Campaniile online de display sunt perfecte pentru cresterea notorietatii brandului sau pentru lansarea de noi produse sau servicii. Fie ca derulam aceste campanii direct din reteaua Google sau contractam campanii directe cu cei mai importanti publisheri din Romania, brandul tau va creste cu noi.

CONTENT MARKETING

CONTENT MARKETING

Continutul este “rege”. Pe cat de greu este sa creezi continut de calitate pe atat de mari sunt satisfactiile atunci cand reusesti. Te ajutam sa creezi nu numai acel continut care se cauta si care conteaza ci te ajutam sa ajunga si acolo unde trebuie – la potentialii tai clienti.

MARKETING ONLINE AFILIAT

MARKETING ONLINE AFILIAT

Acest canal de marketing reprezinta unul dintre cele mai interesante metode de a face vanzari sau a genera lead-uri in mediul online. Practic, site-uri care deja genereaza trafic, contra unui comision/actiune, iti pot genera vanzari inca din prima zi. Digital Metrics iti poate arata exact cum.

INTREBARI FRECVENTE

Ce servicii de marketing online oferiti?

Fiind o agentie de marketing full service, oferim toata gama de servicii de marketing online. De la dezvoltare de website-uri, optimizare SEO si campanii de PPC, campanii de Social Media si YOUTUBE ADS pana la Content Marketing, Marketing Afiliat, Email Marketing si Campanii de Display.

Cum stabiliti pretul serviciilor de marketing online?

Preturile campaniilor se stabilesc in functie de mai multe criterii. Se iau in calcul obiectivele indicate de client, concurenta din domeniul respectiv, stadiul in care se afla site-ul si bineinteles volumul de servicii de marketing online contractate.

Cum masurati rezultatele campaniilor pe care le oferiti?

In functie de tipul de campanie pe care il desfasuram exista mai multe tipuri de indicatori pe care ii urmarim. Vizibilitate organica pe Google pentru SEO, like-uri, reach si engagement in social media, costuri per click la Adwords, rata de deschidere pentru Email Marketing si cel mai important RATA DE CONVERSIE.

Cum va diferentiati fata de concurenta?

Respectul fata de client si fata de business-ul acestuia este cel mai important. Toti clientii sunt la fel de importanti pentru noi, indifirent de bugetele pe care aloca campaniilor. Suntem convinsi ca succesul campaniilor pe care le desfasuram inseamna si succesul nostru ca agentie.

Exista un consultant dedicat campaniei de marketing online?

Da, pentru fiecare campanie pe care o desfasuram exista o persoana dedicata. De la strategie pana la implementare si urmarirea rezultatelor, un consultant de marketing online cu experienta va fi tot timpul conectat la campania dumneavoastra.

Exista un raport lunar al campaniilor de marketing online?

Bineinteles, la sfarsitul lunii fiecare client primeste un raport complet cu activitatile desfasurate cat si cu rezultatele obtinute. In functie de acest raport se discuta si se stabilesc actiunile ce urmeaza a fi implementate in lunile urmatoare.

solicita oferta

Solicita o oferta de servicii SEO