Beneficiaza acum de un audit seo gratuit pentru site-ul tau! AUDIT SEO GRATUIT

Servicii SEO

Calitatea serviciilor SEO pe care le oferim este foarte importanta pentru noi. Experienta, grija pentru detalii, curajul si invatarea continua sunt cei patru piloni ce ne definesc. Consultanta oferita de echipa noastra de specialisti SEO porneste intotdeauna de la obiectivele clientului si se muleaza perfect pe planul de afaceri al acestuia. Cu mai mult de 200 de campanii SEO la activ, puteti fi siguri ca veti beneficia de cele mai eficiente Servicii SEO din piata.

Cauti cele mai eficiente Servicii de Consultanta SEO pentru AFACEREA TA?

Servicii SEO la cel Mai Inalt Nivel

Servicii SEO la cel Mai Inalt NivelServiciile SEO oferite de Digital Metrics sunt gandite astfel sa incat aduca cele mai bune rezultate posibile. Folosim cele mai eficiente si mai noi tool-uri SEO si suntem la curent cu ultimele update-uri Google. Calitatea serviciilor este ceea ce ne defineste.

Echipa de Consultanti SEO Experimentati

Echipa de Consultanti SEO ExperimentatiSuntem o echipa tanara dar pasionata de SEO. Consultantii nostri au cel putin cinci ani de zile experienta in tot ce inseamna procesul de optimizare SEO. Organizam cursuri de perfectionare SEO periodice astfel incat sa fim la curent cu cele mai noi update-uri Google.

Clienti ce Beneficiaza de Serviciile Noastre SEO

Clienti ce Beneficiaza de Serviciile Noastre SEODecathlon, Christian Tour, Kruk Romania, La Provincia, Tezaur, Codecs, sunt numai o partea dintre brandurile de renume care au crescut organic alaturi de noi. Dar, ne mandrim de asemenea si cu branduri la inceput: Vrum Auto, Naia, Aronia, Absolut Office si multi altii.

Pretul Serviciilor de Consultanta SEO

Pretul Serviciilor de Consultanta SEOPretul serviciilor de consultanta Digital Metrics sunt calculate in functie de mai multi factori: concurenta din domeniu, marimea site-ului, stadiul in care se afla site-ul dar si obiectivele de crestere indicate de client. Oricum ar fi va asiguram ca intotdeauna veti beneficia de PRETUL CORECT.

Transparenta Serviciilor SEO

Transparenta Serviciilor SEOToate actiunile pe care le efectuam in cadrul procesului de optimizare SEO sunt intotdeauna discutate si apoi aprobate de client. Ne dorim ca toti clientii sa inteleaga cum, de ce si in ce consta actiunile de optimizare ce trebuiesc implementate.

Serviciile SEO inseamna Intelegerea Business-ului

Serviciile SEO inseamna Intelegerea Business-uluiServiciile noastre de Consultanta SEO incep intotdeauna prin intelegerea cat mai in detaliu a afacerii clientului. De la structurarea website-lui pana la modul cum alocam resursele SEO, totul trebuie sa fie in concordanta cu planul de afaceri si cel de marketing.

INTREBARI FRECVENTE

 

Cat costa o campanie SEO?

Serviciile de consultanta SEO oferite au preturi diferentiate si adaptate cerintelor fiecarui client dar si fiecarei nise competionale in parte. Cu toate acestea, va asiguram ca intotdeauna veti beneficia de preturi corecte.

In ce constau serviciile SEO?

Serviciile oferite acopera toate etapele unei campanii integrate de optimizare SEO. De la audit preliminar SEO, analiza cuvintelor cheie, stabilirea structurii si arhirecturii site-ului, audituri de SEO On Page complete si toata strategia pentru SEO Off Page.

Exista un consultant dedicat campaniei SEO?

Da, pentru fiecare client va exista un consultant SEO dedicat. Acesta va fi in permanenta legatura cu clientul, va cunoaste in orice moment stadiul si evolutia campaniei astfel incat sa poate cele mai bune decizii pentru succesul campaniei.

Cum masuram eficienta serviciilor SEO?

Pentru masurarea rezultatelor sunt folositi mai multi indicatori de performanta. Cei mai importanti doi KPI sunt: vizibilitatea organica respectiv traficul organic non brand.

Prin ce se diferentiaza Serviciile SEO oferite de Digital Metrics?

Serviciile sunt prestate de oameni pentru oameni. Astfel, serviciile noastre se diferentiaza fata de cele ale concurentei prin calitatea factorului uman. Expertii nostri au cel putin 5 (cinci) de zile experienta in SEO si au studii univeristare si chiar postuniversitare (doctorat) in marketing si management.

Se ofera un raport lunar pentru Serviciile SEO prestate?

Da, la sfarsitul fiecarei luni toti clientii primesc un raport de activitate SEO complet. Toate actiunile intreprinse, atat de seo on page cat si cele de seo off page, sunt raportate intr-un mod cat mai transparent.

solicita oferta

Solicita o oferta de servicii SEO